Schenken aan goede doelen
Schenken startpagina

Schenken aan goede doelen

Sorteer de koppelingen in deze schenken aan goede doelen rubriek op:  

Kinderhartenfonds

Vele tienduizenden kinderen moeten leven met een aangeboren hartafwijking. Daarom doet het Kinderharten fonds een beroep op u. Vraag vandaag nog meer informatie over het Kinderhartenfonds en hoe u eventueel mee kunt helpen aan.

CliniClowns Nederland

De lach van een ziek kind is uw steun meer dan waard. U kunt CliniClowns Nederland al steunen vanaf € 2,50 per maand! CliniClowns Nederland biedt een moment van gezonde afleiding aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap.

Terre des hommes

Concrete ontwikkelingshulp met duidelijke resultaten. Help mee het Hospitaalschip Shapla in de vaart te houden!

Unicef

Unicef is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties en helpt kinderen in 158 landen. Unicef zorgt samen met lokale hulporganisaties en overheden voor bijvoorbeeld schoon drinkwater, goede voeding, gezondheidszorg, bescherming en onderwijs. Unicef hanteert het Verdrag voor de Rechten van het Kind als leidraad bij alle hulpprojecten.

Stichting KiKa

Vanaf € 5,- per maand - meer mag natuurlijk altijd - bent u donateur van Stichting KiKa. U levert dan een belangrijke bijdrage aan het versneld overwinnen van kinderkanker.

SOS-Kinderdorpen

word donateur - Geef alleenstaande kinderen een blijvend thuis en een nieuwe toekomst. Word Huisvriend van Chiang Rai!

Dierenbescherming

De Dierenbescherming redt dieren in nood, vangt ze op en geeft ze perspectief. Zo vinden jaarlijks al zo'n 80.000 dakloze huisdieren een nieuwe baas via het asiel. Maar wij doen méér dan dat. We komen ook op voor varkens, kippen, koeien en andere landbouwdieren, voor dieren in het wild en voor proefdieren.

Stichting Wakker Dier

Als donateur steunt u direct al het werk van Wakker Dier en ontvangt u het kwartaalblad Wakker Nieuws.

Amnesty International

Terwijl jij dit nu leest strijden mensen met gevaar voor eigen leven voor mensenrechten, zoals ooit Martin Luther King en Mahatma Gandhi dat deden. De helden van nu zijn onbekend, maar minstens zo moedig. Steun Amnesty International in haar strijd voor de mensenrechten en word lid.

Liliane Fonds

Doel van het Liliane Fonds is voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden medische en sociale revalidatie mogelijk te maken. De hulp betreft (para)medische behandelingen, operaties, hulpmiddelen, (speciaal) onderwijs, vakopleidingen en de opbouw van een zelfstandig bestaan.

Memisa

Memisa zet zich in voor het structureel verbeteren van de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden, waarbij men nauw samenwerkt met lokale organisaties. Memisa vindt dat mensen de mogelijkheid bieden hun situatie te verbeteren de beste vorm van ontwikkelingshulp is. Om een goede eigen gezondheidszorg op te bouwen stelt zij middelen en kennis beschikbaar om lokale initiatieven te ondersteunen, waarbij zij speciale aandacht heeft voor kwetsbare groepen als moeders en kinderen. Memisa helpt ongeacht ras, geloof, afkomst, politieke overtuiging of geslacht.

KWF Kankerbestrijding

Steeds meer kinderen genezen van kanker. Zolang er kinderkanker bestaat, blijft KWF Kankerbestrijding er tegen vechten. Wilt u de strijd tegen kinderkanker ook steunen? Wordt dan vandaag nog donateur.

Goede doelen startpagina

VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland helpt vluchtelingen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland en komt op voor hun rechten.

Greenpeace

Greenpeace zet alles op het spel voor een beter milieu. Ze zetten ons in om de kwetsbare oerbossen te behouden, om de dolfijnen in de Atlantische Oceaan te beschermen, om de walvisjacht een halt toe te roepen.

Wereld Natuur Fonds

Met uw steun komen we op voor de bescherming van bedreigde dieren en de gebieden waarin zij leven. Alleen samen met onze donateurs kunnen we een vuist maken voor de natuur. Ook úw steun kunnen we niet missen.

Flying Doctors

De Flying Doctors van AMREF vliegen met eigen vliegtuigen naar moeilijk bereikbare gebieden in Oost Afrika om mensen te helpen. AMREF biedt naast medische hulp ook kennis en voorlichting (o.a. over HIV/AIDS, malaria en hygiëne).

Nationaal Revalidatie Fonds

Dankzij steun van het Nationaal Revalidatie Fonds zijn al tien revalidatiecentra in Nederland voorzien van een beeldtelefoonzuil. Dat moeten er meer worden! Help jij ook mee?

Hartstichting

Dagelijks worden bijna 100 mensen in ons land getroffen door een beroerte, soms met een fatale afloop. Vraag meer informatie aan over het werk van de Hartstichting en hoe u zelf bij kunt dragen aan het redden van levens.

Aids Fonds

Help het Aids Fonds werken aan een wereld zonder aids. Het Aids Fonds is sterk afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Daarom doet ze ook een beroep op u. Wordt nu donateur en geef mensen die met hiv en aids te maken hebben hoop op een toekomst.

Artsen zonder grenzen

De teams van Artsen zonder Grenzen bieden hulp in rampgebieden en conflictgebieden, bestrijden uitbraken van ziekten en bieden medische zorg aan mensen die dat anders niet zouden krijgen. Wordt nu donateur voor een klein maandelijks bedrag.

Oxfam Novib

Oxfam zorgt dat uw geld terechtkomt waar het nodig is. Oxfam Novib stuurt geen mensen maar geeft of leent geld aan lokale organisaties en initiatieven in ontwikkelingslanden, aangezien die het beste weten waar men lokaal behoefte aan heeft. Novib draagt bij aan een rechtvaardige wereld zonder armoede.

Dwarslaesie Fonds

Het doel van het Dwarslaesiefonds is om wetenschappelijk onderzoek naar de preventie, de ontstaanswijze en behandeling van dwarslaesies en de complicaties ervan te bevorderen en financieel te ondersteunen en op die manier de medische zorg van mensen met een dwarslaesie te verbeteren.

Terug naar schenken | Suggesties voor schenken aan goede doelen? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen