Wordt donateur van de Hartstichting
Schenken startpagina

Hart stichting

Schenken » Goede doelen » Hartstichting
Hartstichting

Dagelijks worden bijna 100 mensen in ons land getroffen door een beroerte, soms met een fatale afloop. Vraag meer informatie aan over het werk van de Hartstichting en hoe u zelf bij kunt dragen aan het redden van levens.

• Bezoek de website »

Dagelijks worden bijna 100 mensen in ons land getroffen door een beroerte, soms met een fatale afloop. Gelukkig overleven steeds meer mensen een beroerte. Maar het leven erna gaat vaak gepaard met grote gevolgen. Zowel lichamelijk als geestelijk. De noodzaak om een beroerte snel te herkennen en direct te handelen is dan ook groot. Na een beroerte is er dan een grotere kans op herstel met minimale restgevolgen.

Hartstichting

Naast het herkennen, is ook het voorkómen van een beroerte en andere hart- en vaatziekten van groot belang. Daarom promoot de Nederlandse Hartstichting een gezonde leefstijl. Want gezond eten, niet roken en voldoende bewegen zijn belangrijke factoren om hart- en vaatziekten te voorkómen.

Maar de Nederlandse Hartstichting doet meer: zij bestrijdt en voorkomt hart- en vaatziekten door onder andere wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en verbetering van de structuur van patiëntenzorg. De Nederlandse Hartstichting redt levens. Help jij mee? Vul de bon in voor meer informatie over het werk van de Hartstichting en hoe je zelf kunt bijdragen aan het redden van levens.

  Meer informatie : Hartstichting »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Schenken » Schenken aan goede doelen

•   Tip deze Hartstichting pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Hartstichting doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie goede doelen

Kinderhartenfonds

Vele tienduizenden kinderen moeten leven met een aangeboren hartafwijking. Daarom doet het Kinderharten fonds een beroep op u. Vraag vandaag nog meer informatie over het Kinderhartenfonds en hoe u eventueel mee kunt helpen aan.

CliniClowns Nederland

De lach van een ziek kind is uw steun meer dan waard. U kunt CliniClowns Nederland al steunen vanaf € 2,50 per maand! CliniClowns Nederland biedt een moment van gezonde afleiding aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap.

Terre des hommes

Concrete ontwikkelingshulp met duidelijke resultaten. Help mee het Hospitaalschip Shapla in de vaart te houden!

Unicef

Unicef is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties en helpt kinderen in 158 landen. Unicef zorgt samen met lokale hulporganisaties en overheden voor bijvoorbeeld schoon drinkwater, goede voeding, gezondheidszorg, bescherming en onderwijs. Unicef hanteert het Verdrag voor de Rechten van het Kind als leidraad bij alle hulpprojecten.

Stichting KiKa

Vanaf € 5,- per maand - meer mag natuurlijk altijd - bent u donateur van Stichting KiKa. U levert dan een belangrijke bijdrage aan het versneld overwinnen van kinderkanker.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Hartstichting pagina, categorie goede doelen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen