Kinderhartenfonds informatie
Schenken startpagina

Kinderharten Fonds informatie aanvragen

Schenken » Goede doelen » Kinderhartenfonds
Kinderhartenfonds

Vele tienduizenden kinderen moeten leven met een aangeboren hartafwijking. Daarom doet het Kinderharten fonds een beroep op u. Vraag vandaag nog meer informatie over het Kinderhartenfonds en hoe u eventueel mee kunt helpen aan.

• Bezoek de website »

Vele tienduizenden kinderen moeten leven met een aangeboren hartafwijking. Daarom doet het Kinderharten fonds, een initiatief van de Nederlandse Hartstichting, een beroep op u.

Door wetenschappelijk onderzoek hopen we hartafwijkingen in de toekomst beter te kunnen behandelen en te kunnen voorkomen. Het Kinderhartenfonds zet zich in om kinderen met een hartafwijking een zorgeloze vakantie te bezorgen. Het Kinderhartenfonds steunt voorlichtingsprojecten rondom gezonde voeding en beweging, zeker nu het aantal kinderen met overgewicht onrustbarend stijgt.

Vraag vandaag nog meer informatie over het Kinderhartenfonds en hoe u eventueel mee kunt helpen om het aantal kinderharten in gevaar terug te dringen.

  Meer informatie : Kinderhartenfonds »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Schenken » Schenken aan goede doelen

•   Tip deze Kinderhartenfonds pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Kinderhartenfonds doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie goede doelen

CliniClowns Nederland

De lach van een ziek kind is uw steun meer dan waard. U kunt CliniClowns Nederland al steunen vanaf € 2,50 per maand! CliniClowns Nederland biedt een moment van gezonde afleiding aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap.

Terre des hommes

Concrete ontwikkelingshulp met duidelijke resultaten. Help mee het Hospitaalschip Shapla in de vaart te houden!

Unicef

Unicef is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties en helpt kinderen in 158 landen. Unicef zorgt samen met lokale hulporganisaties en overheden voor bijvoorbeeld schoon drinkwater, goede voeding, gezondheidszorg, bescherming en onderwijs. Unicef hanteert het Verdrag voor de Rechten van het Kind als leidraad bij alle hulpprojecten.

Stichting KiKa

Vanaf € 5,- per maand - meer mag natuurlijk altijd - bent u donateur van Stichting KiKa. U levert dan een belangrijke bijdrage aan het versneld overwinnen van kinderkanker.

SOS-Kinderdorpen

word donateur - Geef alleenstaande kinderen een blijvend thuis en een nieuwe toekomst. Word Huisvriend van Chiang Rai!

Dierenbescherming

De Dierenbescherming redt dieren in nood, vangt ze op en geeft ze perspectief. Zo vinden jaarlijks al zo'n 80.000 dakloze huisdieren een nieuwe baas via het asiel. Maar wij doen méér dan dat. We komen ook op voor varkens, kippen, koeien en andere landbouwdieren, voor dieren in het wild en voor proefdieren.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Kinderhartenfonds pagina, categorie goede doelen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen