Schenken - Goede doelen
Schenken startpagina

Liliane Fonds

Schenken » Goede doelen » Liliane Fonds
Liliane Fonds

Doel van het Liliane Fonds is voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden medische en sociale revalidatie mogelijk te maken. De hulp betreft (para)medische behandelingen, operaties, hulpmiddelen, (speciaal) onderwijs, vakopleidingen en de opbouw van een zelfstandig bestaan.

• Bezoek de website »

"Dat ene kind laten merken: jij bent de moeite waard". Doel van het Liliane Fonds is voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden medische en sociale revalidatie mogelijk te maken. Kenmerkend is, dat dit gebeurt in samenwerking met lokale contactpersonen door directe, kleinschalige hulp op maat, die de persoonlijke groei van het kind ondersteunt en zijn integratie in de maatschappij bevordert.

Liliane Fonds

De hulp betreft (para)medische behandelingen, operaties, hulpmiddelen, (speciaal) onderwijs, vakopleidingen en de opbouw van een zelfstandig bestaan.

  Meer informatie : Liliane Fonds »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Schenken » Schenken aan goede doelen

•   Tip deze Liliane Fonds pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Liliane Fonds doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie goede doelen

Kinderhartenfonds

Vele tienduizenden kinderen moeten leven met een aangeboren hartafwijking. Daarom doet het Kinderharten fonds een beroep op u. Vraag vandaag nog meer informatie over het Kinderhartenfonds en hoe u eventueel mee kunt helpen aan.

CliniClowns Nederland

De lach van een ziek kind is uw steun meer dan waard. U kunt CliniClowns Nederland al steunen vanaf € 2,50 per maand! CliniClowns Nederland biedt een moment van gezonde afleiding aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap.

Terre des hommes

Concrete ontwikkelingshulp met duidelijke resultaten. Help mee het Hospitaalschip Shapla in de vaart te houden!

Unicef

Unicef is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties en helpt kinderen in 158 landen. Unicef zorgt samen met lokale hulporganisaties en overheden voor bijvoorbeeld schoon drinkwater, goede voeding, gezondheidszorg, bescherming en onderwijs. Unicef hanteert het Verdrag voor de Rechten van het Kind als leidraad bij alle hulpprojecten.

Stichting KiKa

Vanaf € 5,- per maand - meer mag natuurlijk altijd - bent u donateur van Stichting KiKa. U levert dan een belangrijke bijdrage aan het versneld overwinnen van kinderkanker.

SOS-Kinderdorpen

word donateur - Geef alleenstaande kinderen een blijvend thuis en een nieuwe toekomst. Word Huisvriend van Chiang Rai!

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Liliane Fonds pagina, categorie goede doelen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen