Geef een donatie aan SOS Kinderdorpen!
Schenken startpagina

Donateur van SOS Kinderdorpen worden

Schenken » Goede doelen » SOS-Kinderdorpen
SOS-Kinderdorpen

word donateur - Geef alleenstaande kinderen een blijvend thuis en een nieuwe toekomst. Word Huisvriend van Chiang Rai!

• Bezoek de website »

Thailand staat bij veel mensen bekend als vakantieland. Maar de relatieve welvaart die het land kent, is zeer ongelijk verdeeld. Met name in het Noorden eisen armoede, drugs, prostitutie en aids hun tol. Steeds meer kinderen in Noord-Thailand staan er helemaal alleen voor.

SOS-Kinderdorpen

SOS-Kinderdorpen geeft wereldwijd weeskinderen in meer dan 430 SOS-kinderdorpen weer een thuis. Deze kinderen worden liefdevol opgevangen door hun SOS-moeder. Samen met hun SOS-broertjes en zusjes kunnen zij weer spelen en naar school. Zo krijgen zij weer een thuis en een toekomst.

SOS-Kinderdorpen bouwt op dit moment een dorp in Chiang Rai voor weeskinderen in Noord-Thailand. Maar jouw hulp is hierbij hard nodig.

  Meer informatie : SOS-Kinderdorpen »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Schenken » Schenken aan goede doelen

•   Tip deze SOS-Kinderdorpen pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over SOS-Kinderdorpen doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie goede doelen

Kinderhartenfonds

Vele tienduizenden kinderen moeten leven met een aangeboren hartafwijking. Daarom doet het Kinderharten fonds een beroep op u. Vraag vandaag nog meer informatie over het Kinderhartenfonds en hoe u eventueel mee kunt helpen aan.

CliniClowns Nederland

De lach van een ziek kind is uw steun meer dan waard. U kunt CliniClowns Nederland al steunen vanaf € 2,50 per maand! CliniClowns Nederland biedt een moment van gezonde afleiding aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap.

Terre des hommes

Concrete ontwikkelingshulp met duidelijke resultaten. Help mee het Hospitaalschip Shapla in de vaart te houden!

Stichting KiKa

Vanaf € 5,- per maand - meer mag natuurlijk altijd - bent u donateur van Stichting KiKa. U levert dan een belangrijke bijdrage aan het versneld overwinnen van kinderkanker.

Unicef

Unicef is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties en helpt kinderen in 158 landen. Unicef zorgt samen met lokale hulporganisaties en overheden voor bijvoorbeeld schoon drinkwater, goede voeding, gezondheidszorg, bescherming en onderwijs. Unicef hanteert het Verdrag voor de Rechten van het Kind als leidraad bij alle hulpprojecten.

Dierenbescherming

De Dierenbescherming redt dieren in nood, vangt ze op en geeft ze perspectief. Zo vinden jaarlijks al zo'n 80.000 dakloze huisdieren een nieuwe baas via het asiel. Maar wij doen méér dan dat. We komen ook op voor varkens, kippen, koeien en andere landbouwdieren, voor dieren in het wild en voor proefdieren.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

SOS-Kinderdorpen pagina, categorie goede doelen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen