Steun VluchtelingenWerk Nederland
Schenken startpagina

VluchtelingenWerk Nederland

Schenken » Goede doelen » VluchtelingenWerk Nederland
VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland helpt vluchtelingen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland en komt op voor hun rechten.

• Bezoek de website »

VluchtelingenWerk Nederland zet zich in voor de belangenbehartiging van asielzoekers en vluchtelingen, zowel op collectief als op individueel niveau. Hiervoor maakt de organisatie gebruik van zo'n 8400 vrijwilligers en 630 betaalde medewerkers.

VluchtelingenWerk Nederland

Het werk van VluchtelingenWerk wordt gesteund door bijna 45000 donateurs die bewijzen dat de pogingen om het maatschappelijk draagvlak voor asielzoekers en vluchtelingen in stand te houden - en liefst te vergroten - hun vruchten afwerpen. Om haar standpunten uit te dragen voert VluchtelingenWerk publiekscampagnes, vraagt zij hiervoor aandacht in de media en geeft zij gerichte informatie.

Verder begeleiden de vrijwilligers en betaalde medewerkers van VluchtelingenWerk vluchtelingen en asielzoekers bij de asielprocedure en inburgering, maken ze de nieuwskomers wegwijs in de gemeente en bemiddelen ze tussen vluchtelingen en instanties. Door het geven van voorlichting over de positie van deze bevolkingsgroep, probeert men vooroordelen weg te nemen.

VluchtelingenWerk Nederland is een erkend goed doel, is aangesloten bij de branchevereniging van landelijk wervende goede doelen en heeft een CBF keurmerk. Meer informatie vind u op www.vluchtelingenwerk.nl of op de betreffende pagina in de Goede Doelen Gids

  Meer informatie : VluchtelingenWerk Nederland »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Schenken » Schenken aan goede doelen

•   Tip deze Vluchtelingenwerk pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over VluchtelingenWerk Nederland doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie goede doelen

Kinderhartenfonds

Vele tienduizenden kinderen moeten leven met een aangeboren hartafwijking. Daarom doet het Kinderharten fonds een beroep op u. Vraag vandaag nog meer informatie over het Kinderhartenfonds en hoe u eventueel mee kunt helpen aan.

CliniClowns Nederland

De lach van een ziek kind is uw steun meer dan waard. U kunt CliniClowns Nederland al steunen vanaf € 2,50 per maand! CliniClowns Nederland biedt een moment van gezonde afleiding aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap.

Terre des hommes

Concrete ontwikkelingshulp met duidelijke resultaten. Help mee het Hospitaalschip Shapla in de vaart te houden!

Unicef

Unicef is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties en helpt kinderen in 158 landen. Unicef zorgt samen met lokale hulporganisaties en overheden voor bijvoorbeeld schoon drinkwater, goede voeding, gezondheidszorg, bescherming en onderwijs. Unicef hanteert het Verdrag voor de Rechten van het Kind als leidraad bij alle hulpprojecten.

Stichting KiKa

Vanaf € 5,- per maand - meer mag natuurlijk altijd - bent u donateur van Stichting KiKa. U levert dan een belangrijke bijdrage aan het versneld overwinnen van kinderkanker.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

VluchtelingenWerk Nederland pagina, categorie goede doelen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen